Blog - Ремонт на покриви. Вътрешни ремонти

Довършителни работи в София. Ремонтни дейности

Как се извършва локален ремонт на  покрив

Как се извършва локален ремонт на покрив

Независимо от покривния материал, след известно време той губи първоначалните си характеристики и покривът изисква локален ремонт. Това се дължи на влиянието на много фактори, включително: отрицателно въздействие на околната среда; дългосрочна експлоатация; нарушение на инсталационната технология. Необходимостта от ремонт може да се определи чрез редовна проверка за повреди. И.

Предимства от инсталирането на керемиди

Предимства от инсталирането на керемиди

Гъвкавата керемида е популярен в момента мек покрив, който понякога се нарича и битумен. Гъвкавите керемиди се изработват под формата на отделни елементи, наречени керемиди, които представляват плочи със специален модел, чиято стандартна дължина е 1 m и ширина 30-35 cm.   Монтирането на гъвкави керемиди е възможно на покриви.

Монтаж на неизолиран покрив

Монтаж на неизолиран покрив

Днес има голям избор от конструкции за покриви, но най-простият тип остава неизолиран или студен покрив от метал или велпапе. Този тип конструкция е идеална за монтаж на стопански постройки, селски къщи, а също и ако таванското пространство в жилищна сграда не се използва като таван. Има мнение, че инсталирането.

Монтаж на OSB под покрива

Монтаж на OSB под покрива

Едно от най-популярните покривни покрития у нас е мекият покрив. Това се дължи на редица неоспорими предимства: достъпна цена; сила и лекота; издръжливост; високи хидроизолационни качества; и т.н. За да бъде мекият покрив здрав и надежден, покривът трябва да бъде положен върху правилната основа, основните изисквания за която могат да.

Течен ремонт на покриви

Течен ремонт на покриви

Основната цел на всеки покрив е да осигури хидроизолация на покрива на сградата. Отлична работа с това върши течният покрив, който се използва както за цялостно покриване на покриви, така и за отстраняване на повреди на други видове покриви. Практиката на специалистите показва, че използването на течна гума за ремонт.

Какво е течен битум

Какво е течен битум

Течният битум е материал, който се използва активно в повечето строителни процеси поради редица свои уникални качества. Освен всичко друго, битумът има отлични водоотблъскващи свойства, което му позволява да се използва като хидроизолационен материал за покриви. Основни свойства: наличност на материала и лекота на използване; най-висока адхезия; водоустойчивост, което прави.

Парапети на покрива: значението на използването

Парапети на покрива: значението на използването

Всеки покрив, независимо от вида му, се нуждае от редовни профилактични процедури и периодични ремонти. За да бъде престоят на хората на покрива безопасен, е необходимо да се монтира покривна ограда.   Парапет на покрива: конструкция Покривната ограда е решетъчна метална конструкция с малка височина или достатъчно висок солиден стоманобетонен.

Ондулин – модерен материал за монтаж и ремонт на покриви

Ондулин – модерен материал за монтаж и ремонт на покриви

В момента пазарът на строителни материали предлага много решения за покриви. Изборът на конкретен покривен материал се определя от неговите експлоатационни характеристики и съотношението цена/качество. В това отношение един от най-популярните строителни продукти е ондулин. Използването му за покривни работи е по силите дори на непрофесионалист. Видове и състав на.

Монтаж на коминна тръба

Монтаж на коминна тръба

Правилният монтаж на коминната тръба е ключът към бързото и цялостно отстраняване на дима, както и на вредните продукти от рециклираното гориво. Рационално оформеният дизайн гарантира високо ниво на пожарна безопасност на сградата, а също така повишава ефективността на преноса на топлина от печки и камини. Надеждност, практичност, функционалност, както.

Монтаж на покривна вентилация със собствените си ръце

Монтаж на покривна вентилация със собствените си ръце

Всеки собственик иска къщата му да е топла и уютна, а въздухът в нея сух. Високата влажност на закрито за дълго време се отразява негативно не само на здравината на къщата и нейната издръжливост, но и на здравето на хората, живеещи в нея. Следователно вентилацията на покрива е важен етап.